Hernieuwbare energie

Wil je graag bijdragen aan een duurzame toekomst en tegelijkertijd besparen op je energiekosten? Overweeg dan om te investeren in hernieuwbare energieoplossingen zoals zonnepanelen, thuisbatterijen, laadpalen en slimme aansturingen.

Meer over hernieuwbare energie

Verlaag kosten door hernieuwbare energie

Met zonnepanelen kan je zelf energie opwekken uit zonlicht en zo je energiefactuur verlagen. En als je thuisbatterijen toevoegt aan je zonne-energiesysteem, kan je de overtollige energie opslaan en later gebruiken wanneer de zon niet schijnt. Hierdoor ben je minder afhankelijk van het elektriciteitsnet en kan je nog meer besparen.

Als je een elektrisch voertuig hebt, kan het installeren van een laadpaal bij je thuis zeer voordelig zijn. Het opladen van je auto bij een laadpaal thuis is vaak goedkoper en gemakkelijker dan bij openbare laadstations. En als je de laadpaal combineert met je zonnepanelen en thuisbatterij, rijd je niet alleen milieuvriendelijker, maar ook nog eens gratis.

Ten slotte is het gebruik van slimme aansturingen ook een slimme investering. Dit betekent dat alle apparaten in huis op elkaar worden afgestemd, wat resulteert in een efficiënter energieverbruik. Zo kan je geld besparen en bijdragen aan een duurzamere wereld.

Unieke aanpak

Eén aanspreekpunt voor alle werken en een optimale coördinatie voor een succesvol project.

Ervaring sinds 1995

Actief in elektrische installaties en totaalrenovaties sinds 1995.

Betrouwbare partners

We werken met betrouwbare partners, duidelijke prijsafspraken en transparante communicatie.

Ook inzetten op hernieuwbare energie?

Bespaar op energiekosten en draag bij aan een betere leefwereld dankzij onze hernieuwbare energieoplossingen.