Laadpalen

We zien ze meer en meer op de baan: elektrische voertuigen. En die moeten natuurlijk opgeladen worden. Wens je er zelf eentje te zetten?
Laat het ons weten!

Meer over laadpalen

Laadpalen, een slimme investering

Onze laadpalen zijn van Belgische makelij en bieden diverse voordelen voor eigenaren van elektrische voertuigen. Het gebruik van een laadpaal is milieuvriendelijker dan openbare laad- of tankstations. Bovendien is het opladen van uw elektrische wagen thuis vaak goedkoper en gemakkelijker dan bij openbare laadpalen. Wist je dat de installatie van een laadpaal ook de waarde van uw woning kan verhogen?

Met de Smappee en Veton laadpalen bent u verzekerd van efficiënt en intelligent energiebeheer. Deze merken bieden geavanceerde load balancing-functies, waardoor het energieverbruik van meerdere elektrische voertuigen optimaal verdeeld kan worden. Dit zorgt ervoor dat het elektriciteitsnetwerk niet overbelast raakt en dat het opladen van voertuigen soepel verloopt, zelfs als er meerdere voertuigen tegelijk worden opgeladen.

Wist u trouwens dat de installatie van een laadpaal ook de waarde van uw woning kan verhogen? En er zijn nog meer pro’s verbonden aan onze laadpalen. Zo kunnen ze worden ingezet in combinatie met zonne-energie en kunnen we ervoor zorgen dat het totale vermogen van de woning onder een bepaalde drempelwaarde moet blijven. Bovendien kunnen de laadpalen eveneens openbaar worden gemaakt, waardoor we een betaalsysteem kunnen toevoegen voor publiek gebruik.

Unieke aanpak

Eén aanspreekpunt voor alle werken en een optimale coördinatie voor een succesvol project.

Ervaring sinds 1995

Actief in elektrische installaties en totaalrenovaties sinds 1995.

Betrouwbare partners

We werken met betrouwbare partners, duidelijke prijsafspraken en transparante communicatie.

Ook een laadpaal installeren?

Kies ervoor om thuis jouw elektrische wagen op te laden.
Neem contact met ons op voor meer info.